Loading...

service

en advies
In de Plug & Play Box zijn onderhoudsarme en reparatievriendelijke materialen toegepast. Zo hoeft kit in principe niet te worden vervangen. De installaties zijn ook na het plaatsen nog goed bereikbaar door een slim leidingverloop.

Producten kunnen eenvoudig en bij reguliere of professionele tussen-handel worden nabesteld. Stebru Servicebouw maakt in de nazorg gebruik van het Bouw Management Systeem (BMS). Dit systeem is via internet bereikbaar en geeft opdrachtgevers en verhuurders actueel inzicht in de gemaakte afspraken en de voortgang van de werkzaamheden. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bewoners kunnen zelf klachten in ons systeem invoeren. Een telefonische helpdesk, ook van opdrachtgevers, is vaak overbodig. Dit kan een aanzienlijke kosten- en tijdbesparing opleveren.

Stebru kan voor u het onderhoud verzorgen en levert onderhouds-contracten van 5 tot 10 jaar op de Plug & Play Box. De Plug & Play Box ondergaat strenge kwaliteitscontroles en u krijgt 2 jaar fabrieksgarantie. Op de Bruynzeel keuken zit 10 jaar garantie.

Het team van Plug & Play Box kan u adviseren over de mogelijkheden en toepassingen van de Plug & Play Box. Wij hebben de juiste kennis in huis voor het ontwerp, de bouwkundige aspecten en de installatietechniek alsmede de begroting, planning, montage, realisatie en explotatie. Door het uitvoeren van een quickscan onderzoeken wij of uw gebouw geschikt is voor transformatie. Hierbij maken wij de mogelijkheden van uw gebouw inzichtelijk op het gebied van het gebruik, de uitstraling en de kosten.