Loading...

concept

losse elementen
Wilt u leegstaand vastgoed transformeren tot een woning voor asielzoekers, statushouders, studenten of starters?

De flexibel toepasbare Plug & Play Box is dé oplossing voor het transformeren van leegstaand vastgoed naar een andere functie. De Plug & Play Box kan worden gebruikt bij realisatie van woningen voor asielzoekers, statushouders, studenten of starters op de woningmarkt. Ook is de Plug & Play Box geschikt voor commerciële doeleinden, zoals hotels en de huisvesting van bedrijven.

De Plug & Play Box is een geprefabriceerd meubel, opgebouwd uit zelfstandig en schakelbare units: een keuken, toilet en douche en is uit te breiden met een berging. De afmetingen zijn zodanig dat er weinig oppervlakte nodig is om een compleet woon- en/of werkprogramma te realiseren.

De Plug & Play Box biedt zo een volwaardige oplossing voor een woon- of werkprogramma mét maximale keuzevrijheid in de samenstelling van de elementen.plugandplaybox-losse_elementen

De Plug & Play Box kan worden samengesteld uit de elementen naar uw keuze. Daarnaast is het door de gekozen bouwmethode zelfs mogelijk om de boxen geheel naar uw wensen custom made te ontwerpen en te maken.

De keuze voor losse basiselementen zorgt niet alleen in het voortraject voor flexibiliteit. Ook voor de eindgebruiker(s) is sprake van flexibiliteit doordat alle boxen afzonderlijk en daarmee gelijktijdig kunnen worden gebruikt.

De Plug & Play Box is door de gekozen bouwmethode eenvoudig te vervoeren en te plaatsen. Hierdoor kunnen op een efficiënte wijze en flexibel, verschillende plattegrondindelingen worden gerealiseerd.